Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه فرهنگیان گلستان از تحصیل دو هزار دانشجو معلم در پردیس‎های آیت‌الله خامنه‌ای و آیت‌الله خمینی گرگان و مرکز آموزش عالی شهیدبهشتی گنبدکاووس خبر داد. ۱۵ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۰ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرنگار تسنیم از گرگان، محمدرضا مازندرانی ظهر امروز در مراسم افتتاحیه سال تحصیلی جدید دانشگاه فرهنگیان استان گلستان اظهار داشت: دانشگاه فرهنگیان استان گلستان با فعالیت پردیس‌های آیت‌الله خامنه‌ای برادران گرگان، آیت‌الله خمینی خواهران گرگان و مرکز آموزش عالی شهیدبهشتی برادران گنبدکاووس از جمله دانشگاه‌های پیشتاز کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزایش رشته‌ها، افزایش دانشجویان، راه‌اندازی بنیاد خیران، ایجاد کمیته‌های مختلف و برگزاری مراسم‌های مناسبتی را از جمله فعالیت‌های دانشگاه فرهنگیان استان گلستان خواند و افزود: حدود دو هزار دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان استان تحصیل می‌کنند که به عنوان چشمان بیدار جامعه خود را برای تربیت دانش‌آموزان آماده می‌سازند.

سرپرست دانشگاه فرهنگیان استان خاطرنشان کرد: فعالیت دانشگاه فرهنگیان بر اساس اسناد بالادستی و ره‌نامه 40 ماده‌ای ریاست دانشگاه برنامه‌ریزی و اجرا می‌شود.

دانشگاه فرهنگیان برای کنکور 98 تکمیل ظرفیت هم دارد؟حاجی میرزایی: بیش از 98.5 درصد دانش‌آموزان در کلاس‌ها ثبت‌نام کردند/دانشگاه فرهنگیان مسیر ورود به آموزش و پرورش استداشتن هیئت علمی توانمند شرط گسترش دانشگاه فرهنگیان

در ادامه حجت‌الاسلام علیرضا رحیمی‌نژاد، مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه فرهنگیان استان خطاب به دانشجویان جدیدالورود اظهار داشت: دل انسان هم می‌تواند انسان را به اوج معنویت و فراماده ببرد و هم اینکه آدمی را به پستی‌ها نزول دهد.

وی دانشجویان را توصیه به مراقبت از دل و باطن کرد و افزود: دل‌های ما باید حرم امن الهی باشد و نگذاریم در این عصر انفجار اطلاعات چند معبود بر دل ما حکمرانی کند.

رحیم‌نژاد تصریح کرد: معلمی شغل انبیا است، مانند انبیا ابتدا تربیت و تزکیه را از دل‌های خود شروع کنید تا بتوانید بر فرزندان این مرز و بوم تاثیر بگذارید، آرمان بزرگ جمهوری اسلامی ایجاد تمدن نوین اسلامی است هویت خود را آرمان‌خواه کنید و تمدن‌ساز شوید.

وی گفت: دانشجومعلم متعلق به خودش نیست، یک معلم سنگ بنای شخصیت جمعی را شکل می‌دهد از این رو ابتدا باید سنگ بنای شخصیت خودش را محکم بگذارد و در حوزه اندیشه و اخلاق خودش را رشد دهد.

انتهای پیام/ ع

R41471/P/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۸۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: پیدایش رسانه‌های نوین و رشد و پویایی بی‌وقفه پدیده‌هایی مانند دانشجو ـ خبرنگار، نگاه سنتی به رسانه را به چالش کشیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی در پیامی به سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی (تیتر 13)، با تأکید بر نوآوری و درک درست از شرایط امروزی رسانه‌ها و طرح پیشنهاد بازبینی و به‌روزرسانی اسناد و متون حقوقی گذشته، این اقدام را در راستای به‌رسمیت شناخته شدن فعالیت‌های رسانه‌ای دانشجویان در شبکه‌های اجتماعی دانست.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی «تیتر» که امسال در مشهد مقدس و کنار مضجع شریف علی‌بن موسی الرضا(ع) برگزار می‌شود، فرصت مغتنمی است تا دانشجویان عزیز، مدیران و سردبیران ارجمند این نشریات کنار کارشناسان محترم نشریات دانشجویی و مدیران کوشا در دو وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تعاملی پویا و هدفمند به تبادل تجربیات گران‌سنگ خود بپردازند و با حقوق و تکالیف خود در عرصه تولید آثار دانشجویی بیشتر آشنا شوند.

اسماعیلی یادآور شد: تنوع آثار و گوناگونی موضوعات در رشته‌های این جشنواره حکایت از گستردگی فعالیت نشریات دانشجویی و روند روبه‌رشد آن دارد. در سال‌های اخیر، ایجاد تنوع در قالب‌های رسانه‌ای و پیدایش رسانه‌های نوین و رشد و پویایی بی‌وقفه پدیده‌هایی نظیر «دانشجو ـ خبرنگار» که اساساً نگاه سنتی به رسانه را به چالش کشیده است، ایجاب می‌کند در عرصه‌های مختلف به نوآوری و درک درست از شرایط امروزی رهنمون شویم، از این منظر پیشنهاد می‌شود اسناد و متون حقوقی گذشته با نگاه تازه بازبینی و به‌روزرسانی شوند؛ اقدامی که در پرتو آن فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و «رایانه‌سپهر» (فضای مجازی) هم به‌عنوان عرصه‌های جدید فعالیت رسانه‌ای دانشجویی به‌رسمیت شناخته خواهد شد، در این مسیر که تدبیر و همراهی دبیرخانه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی را طلب می‌کند، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همراه و همیار دو وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواهد بود.

وی تأکید کرد: این نکته مهم است که دانشجویان عزیزمان، فعالیت در نشریات دانشجویی و قلم زدن در این عرصه نسبتاً محدود را مقدمه و تمرینی برای یادگیری فعالیت رسانه‌ای در آینده و در سطح ملی و بین‌المللی بدانند. این تجربه بی‌شک مسیر رسانه‌نگاری در عرصه‌های بزرگ‌تر را برای آنان تسهیل خواهد کرد.

به گزارش تسنیم، سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی (تیتر 13) با حضور نمایندگانی از نشریات دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور از 16 تا 18 اردیبهشت به‌میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

انتهای پیام/282+

دیگر خبرها

  • لزوم توجه به آموزش‌ زیست عفیفانه در دوران تحصیل
  • استقبال از پیکر شهید «مهدی مزرئی‌نوده» در گرگان
  • جذب ۲۰۰ هزار معلم طی دو سال اخیر
  • اجتماع بزرگ دختران دانشجو در حرم حضرت معصومه(س) + تصاویر
  • معلمان نمونه کردستان تجلیل شدند
  • امین: فعالیت دانشجویان در صنایع را برای سازمان‌ها توجیه کنیم 
  • جذب ۳۰ هزار دانشجو‌معلم در سال ۱۴۰۳
  • مراسمی در تجلیل از معلمی شهید
  • تعداد بمب‌های منفجر نشده در غزه،‌ از زمان جنگ جهانی دوم بی‌سابقه است/ میزان آوارها در نوار غزه بیش از خرابی‌های ایجاد شده در اوکراین است/ ارتش با نتانیاهو در مورد اهداف جنگ اختلاف دارد/ پلیس آمریکا تاکنون ۲۰۰۰ دانشجو را به جرم حمایت مردم غزه دستگیر کرده ا
  • عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار